Hey, wij zijn Relai
Hey, wij zijn Relai

Wij brengen de optimale keuzes in kaart...

...zodat jij data-gedreven besluiten kunt nemen

Relai is een Nederlands bedrijf opgericht door drie professionals uit verschillende disciplines. Vanuit ons eigen perspectief zagen wij de kloof tussen de mogelijkheden van AI en de kennis over AI in het bedrijfsleven. Zonde! Samen sloegen wij de handen ineen om AI begrijpelijk en beschikbaar te maken voor iedereen.

Waar IT-bedrijven zich focussen op de techniek, gaat Relai verder: wij zorgen ervoor dat inzichten die verworven zijn door AI ook de gewenste impact in de organisatie bereiken. Dit doen we als veelzijdig kernteam met o.a. data scientists, data engineers en bedrijfskundigen.

Laurens-Jan Bovens

Data scientist

Met een achtergrond in statistiek, aandelenmarkten, economie, data en machine learning, heeft Laurens-Jan zijn toegevoegde waarde bij verschillende multinationals bewezen. Laurens-Jan vormt de ideale link tussen de business en IT. Enerzijds stelt hij doelgericht vragen om onderliggende oorzaken of problemen bloot te leggen; anderzijds werkt hij samen met IT-professionals om een optimaal algoritme hiervoor te ontwikkelen.

Thomas Thuijsman

Strategy & relations

Thomas weet als geen ander organisaties en IT soepel met elkaar te verweven. Als projectleider bij toonaangevende Nederlandse bedrijven heeft hij IT-oplossingen geïmplementeerd om datagedreven werken mogelijk te maken. Door zijn bedrijfskundige achtergrond kan Thomas veranderingen in organisaties pragmatisch en doelgericht laten landen. Daarnaast heeft hij als hoofd HR een technische start-up helpen groeien van 4 naar 75 medewerkers in anderhalf jaar tijd. Bij Relai is Thomas het eerste aanspreekpunt. Neem dus gerust contact op!

Robert Simmelink

Data engineer

Robert heeft ruim 20 jaar ervaring als data engineer en SQL Server consultant bij vele multinationals in uiteenlopende industrieën alsmede ziekenhuizen. De laatste twee jaar ligt zijn focus vooral op Business Intelligence en Data Science. Robert is expert op het gebied van data-architectuur: het opschonen van data en het inrichten van de data-architectuur om een algoritme te kunnen bouwen.

Waar ai menselijk wordt

Gratis consult inplannen